Maak uw afspraak

Een badkamer
op maat

De badkamer wordt meer en meer een plek om even te relaxen.
Zalig genieten van een heerlijk, deugddoend bad in een aangename en mooie omgeving. Een badkamer moet echter niet alleen mooi zijn, maar vooral ook praktisch. Met een maatkast in de badkamer heb je alle vrijheid om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en genoeg opbergruimte te creëren.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Realisaties van badkamers om van te dromen

Bekijk hieronder enkele van onze duizenden inspirerende badkamers en ontdek hoe wij van elke ruimte een indrukwekkende, doordachte badkamers maken.

Tijdloos en elegant werken met zwarte marmer

De combinatie van zwart marmer met andere materialen, zoals glas, spiegels en goudaccenten, voegt dimensie en textuur toe aan de badkamer. Het glas weerkaatst het licht en creëert een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl de houten accenten een warm en natuurlijk element introduceren in de verfijnde setting.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt zwart marmer ook een gevoel van tijdloosheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat de tand des tijds doorstaat en zijn schoonheid behoudt, waardoor het een investering is die jarenlang meegaat.

Minimalistisch en ruimtelijk

De witte meubels vormen de essentie van de badkamer en stralen een gevoel van zuiverheid en eenvoud uit. Van de wastafels tot de kasten en het bad, de witte tinten creëren een lichte en luchtige ambiance. Deze minimalistische benadering zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en laat het wit marmer schitteren als een waar kunstwerk.

Het wit marmer brengt een gevoel van klassieke elegantie in de badkamer. Het marmer siert de vloeren, de wanden en mogelijk zelfs het werkblad. De subtiele aders en het zachte kleurenpalet van het witte marmer voegen een vleugje textuur en verfijning toe aan de ruimte.

Ontdek ons
inspiratieboek

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms