Maak uw afspraak

Koken in een keuken van Kovera

’s Ochtends bij het ontbijt de nieuwsberichten doornemen, een snelle lunch op de middag en ‘s avonds een lekkere maaltijd op tafel toveren … een hele dag door is de keuken dé centrale plek in je (t)huis. Een nieuwe keuken is dan ook iets waarmee je wil uitpakken en waar je terecht trots op mag zijn, het is het visitekaartje van je woning. Een keuken kiezen is een ervaring! De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Realisaties van keukens om in te leven

Bekijk hieronder enkele van onze duizenden inspirerende keukens en ontdek hoe wij van elke ruimte een indrukwekkende, doordachte keuken maken.

Stijlvolle zwarte keuken

Een zwarte keuken staat vaak op het verlanglijstje van keukenwensen maar dan liefst wel eentje waar je niet te veel op ziet. Maar wordt een zwarte keuken niet te donker, ga je toch niet te veel vingerafdrukken zien en ga je hier over een aantal jaren nog even enthousiast over zijn?

Vast staat dat een zwarte keuken een klassevolle uitstraling heeft en dat je hier je creativiteit op kan botvieren want zwart is perfect te combineren met andere kleuren en materialen. Kijk wel uit met een zwarte keuken in een kleine ruimte want het kan de ruimte kleiner doen lijken.

Modern met een toets van hout

Natuurlijke warmte ontmoet tijdloze elegantie in deze prachtige keuken, waar een helder witte kleur gecombineerd wordt met warme houtelementen. Het resultaat is een harmonieus samenspel van licht en natuurlijke texturen.

Het witte kleurenpalet van de keuken zorgt voor een frisse en lichte uitstraling. De witte kasten, het werkblad en de wanden creëren een gevoel van ruimtelijkheid en zuiverheid. Deze heldere basis vormt het perfecte canvas om de schoonheid van het hout naar voren te laten komen.

Tijdloos en elegant met marmer

Natuurlijke schoonheid ontmoet hedendaags design in deze prachtige keuken met een marmerlook. De tijdloze elegantie van marmer wordt moeiteloos gecombineerd met moderne functionaliteit, waardoor een ruimte ontstaat die zowel luxueus als praktisch is.

Het centrale kenmerk van deze keuken is het marmerachtige werkblad dat een gevoel van verfijning en stijl toevoegt. Het gladde oppervlak straalt klasse uit en vormt een prachtig contrast met de strakke lijnen van de kasten en apparatuur. Of het nu gaat om het bereiden van een heerlijke maaltijd of het ontvangen van gasten, dit werkblad is een echte blikvanger.

Landelijke keuken met veel lichtinval

Het hart van deze landelijke keuken wordt gevormd door de robuuste houten elementen. De natuurlijke houtnerf voegt karakter toe aan de kasten en geeft de ruimte een authentieke uitstraling. De afwerking met een vleugje verweerdheid en vintage details zorgt voor een nostalgisch gevoel.

Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange dag of een sfeervolle omgeving om je culinaire vaardigheden te ontwikkelen, deze landelijke keuken biedt de perfecte setting voor een warm en gezellig thuis.

Landelijk in combinatie met staal

Om de landelijke sfeer te versterken, kunnen details zoals vintage-geïnspireerde verlichting, open planken met landelijke accessoires of landelijke tegels aan de muur worden toegevoegd. Deze details voegen karakter toe aan de keuken en versterken de landelijke uitstraling.

Een landelijke keuken met hout, staal en een zwart blad is een prachtige combinatie van traditionele charme en eigentijdse stijl. Het is een ruimte waarin gezelligheid en functionaliteit hand in hand gaan, en waar koken en samenkomen een plezierige en inspirerende ervaring worden.

Ontdek ons
inspiratieboek

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms