Bruschetta, de smaak van de zomer

Aan de slag

  • Snijd de tomaten in vier en verwijder de pitjes en het waterige gedeelte. Vervolgens versnijd je het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • Hak de basilicum fijn en voeg dit samen met een beetje olijfolie toe aan de tomatenblokjes.
  • Snijd het stokbrood in stukjes en strijk een beetje olijfolie.
  • Grill de stukjes brood in de oven of in een grillpan tot ze lekker knapperig zijn.
  • Wrijf met een teentje knoflook over de bovenkant van de broodjes.
  • Schep de bruschetta op de broodjes en werk af met een extra blaadje basilicum

TIP

Voor een intensere smaak kan je de tomatensalsa enkele uren of een dag vooraf maken. Je kan bijvoorbeeld ook een teentje knoflook fijn snipperen en toevoegen aan de tomatensalsa.

Variëren? Je kan ook mozzarella of zwarte olijven in kleine blokjes snijden en toevoegen aan je tomatenmengeling.

  •  

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek