Maak uw afspraak

De keuze van je droomkeuken

Een nieuwe keuken kiezen, een belevenis

 • Laat je inspireren
  Tijd voor een nieuwe keuken? Denk vooraf zeker even na over wat je zeker wil (of net niet wil). Verzamel leuke ideeën en denk misschien al eens na over een indeling en de materialen die je mooi vindt.
 • Een bezoekje aan de showroom
  Kom inspiratie opdoen in een van onze showrooms. Breng eventueel een plan mee van de ruimte waar de keuken moet komen. Ook een bezoek ter plaatse behoort tot de mogelijkheden om een goed beeld van de woning te kunnen vormen. Vanuit hun ervaring kunnen de keukenspecialisten je vaak nog wat interessante tips meegeven.
 • Keuze van de materialen en toestellen
  Welke fronten kies je voor de kasten en ga je voor handgreepjes of net niet en in welke stijl? Verder is het ook nadenken over de kleur van je keuken en het materiaal en de kleur van het werkblad. Daarnaast kies je ook de toestellen die je het koken makkelijker zullen maken. Ook daar is er een hele reeks aan mogelijkheden. Ga je voor de basics of mag het wat meer zijn voor al jouw culinaire experimenten?
 • Begin te dromen
  Met een 3D-tekening komt het ontwerp van je keuken echt tot leven. Na bestelling worden de materialen klaargemaakt in de productie-unit in Hulshout en wanneer je keuken dan geplaatst wordt, kan het genieten echt beginnen!

TIP

Loop al eens rond in je toekomstige keuken met onze virtual realitybril.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek