Maak uw afspraak

De perfecte BBQ

Een BBQ om duimen en vingers bij af te likken? Voor sommigen hoeft dat niet meer te betekenen dan een lekker stukje vlees of vis op de grill gooien, de rest is bijzaak. Maar wat als je van die bijzaak nu ook eens een hoofdzaak maakt? Maak van je BBQ een echt feestje met deze 5 onmisbare ingrediënten …

  • Vlees en vis, voor elk wat wils, zijn natuurlijk de basis. Een smakelijke saté, hamburger, worstje of stukje steak of een lekker stukje vis, recht op de BBQ of gegaard in papillot … je kan een leuk assortiment voorzien zodat je kan delen en van alles kan proeven. Want geef toe, je ogen zijn vaak groter dan je maag.
  • Zorg voor een smakelijk assortiment aan sausjes voor een waar sauzenfestijn. Onmisbare mayonaise, pittige currysaus, een kruidige salsa verde, een vleugje look in een overheerlijke aïoli, cocktailsaus, ketchup of tartaar, … laat je gaan!
  • Een stukje brood, al dan niet gegrild op de barbecue met een beetje kruidenboter
  • Koude aardappeltje, een pasta-, couscous- of quinoasalade, een groentensalade, … de bijgerechtjes mogen gerust de show stelen tijdens je BBQ.
  • Vuurkruiden, niets zo leuk om wat kruiden op de houtskool te gooien terwijl die rustig staat te smeulen om de smaakpapillen al wat te prikkelen en om de buren jaloers te maken.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek