Maak uw afspraak

Fris slaatje voor bij een stukje zalm

Ingrediënten (voor 4 personen)

Dressing

De zalm

  • Doe olijfolie in een ovenschotel en wentel de zalm in de olie
  • Kruid allereerst met peper en zout
  • Experimenteer naar smaak met kruiden als thijm, rozemarijn, dille, … voor een kruidenkorstje bovenop de zalm
  • Zet 25 min. in de oven op 180°C

De parelcouscous met groentjes

  • Kook de parelcouscous in gezouten water en spoel nadien af onder koud stromend water
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze beetgaar, laat nadien even afkoelen
  • Snijd de komkommer in blokjes en de kerstomaatjes in vier
  • Hak de peterselie fijn
  • Meng de parelcouscous met de groentjes, de peterselie, een scheutje olijfolie en kruid af met wat peper & zout

De dressing

  • Pers het teentje look en de citroen
  • Meng de yoghurt, de geperste look, het citroensap, de peterselie en wat peper en zout door elkaar

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek