Maak uw afspraak

Kokend water in een handomdraai

In de keuken heb je graag dat het er vlot en efficiënt aan toe gaat want geef toe, je hebt niet altijd uren de tijd om te staan kokerellen. In plaats van te staan wachten tot het water kookt zijn er de kokend water kranen die je heel wat tijd besparen bij het zetten van een kopje thee of koffie of het koken van water voor je pasta, aardappelen of groenten.

Maak je je zorgen over de veiligheid van zo’n kokend water kraan? Voor de kleine handjes in huis en ook gewoon voor jezelf is zo’n kraan niet gevaarlijk. De kranen moeten op een speciale manier ontgrendeld worden vooraleer er kokend water uit de kraan stroomt en ze zijn bovendien goed geïsoleerd zodat ze niet al te heet worden aan de buitenkant.

De nieuwe generatie kokend water kranen zijn combikranen waar naast gewoon koud water ook kokend water en zelfs bruiswater getapt kan worden. Ideaal, niet alleen om te koken of snel wat te drinken maar ook om babyflesjes of speentjes te steriliseren, aangekoekte resten te verwijderen als je de vaat net iets te lang liet staan of om zelf limonade te maken.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek