Maak uw afspraak

Krachtig kraanwerk

Water om je handen te wassen, de groenten te spoelen, aardappelen of pasta te koken, af te wassen, … een kraan is onmisbaar in de keuken en elke keer als we ze opendraaien, vinden we het maar vanzelfsprekend dat er water uitstroomt. Kraanwerk moet vooral functioneel zijn, liefst een beetje handig en ze kan een mooi accent geven aan je keuken in z’n geheel.

Slimme technologie
In de keuken kom je vaak handen te kort, het is de plek waar je je multitasktalent naar een hoger niveau kan tillen. Maar af en toe is het gewoon leuk als technologie je het leven makkelijker kan maken. De Grohe-keukenkranen beschikken over tal van gebruiksvriendelijke functies en slimme details die zorgen voor meer comfort en flexibiliteit:

  • Smartcontrol
    Nieuw is de SmartControl-functie waarmee je het water bedient via een druk op de knop aan de uitloop van de kraan. Ideaal als je je handen vol hebt en je enkel met je elleboog of pols de kraan kan bedienen. Aan die knop bepaal je ook de kracht van de straal. De temperatuur regel je dan weer aan de basis van de kraan door het ventiel naar links (warm) of rechts (koud) te draaien. De uitrekbare sproeier zorgt bovendien voor extra flexibiliteit.
  • Footcontrol
    Met een tik van uw voet tegen de onderkant van je keukenkastje de kraan aan en uit zetten? Deze handsfree oplossing kan af en toe erg gemakkelijk zijn als je druk aan het koken bent. Je hebt je handen vrij en je maakt bovendien je kraan niet vuil met vettige vingerafdrukken.

Een vleugje kleur
Naast het functionele kan je kraanwerk de keuken ook een esthetische meerwaarde geven. Grohe biedt niet alleen een brede waaier aan soorten kranen, ze bieden ze ook aan in een prachtige reeks kleuren en afwerkingen die deze alledaagse, functionele producten nog opvallender maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een kraan met een opvallende antracietkleur die het geheel een moderne en stedelijke look geven? Wil je wat warmte toevoegen aan je keuken dan zorgt een kraan in tijdloos rosé goud voor een extra vleugje elegantie? Houd je van verfijning dan is een gouden kraan misschien wel wat voor jou, de geborstelde versie geeft het geheel een moderne, vintage look.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek