Maak uw afspraak

Overgebleven paaseitjes?

Waren de paashaas en de paasklokken dit jaar extra gul en heb je nog wel wat paaseitjes in je mandje liggen? Hieronder vind je 5 tips met zondige zoetigheden waarmee je die restjes paaschocolade in een mum van tijd weg doet smelten!

Chocolademelk
Zet een pannetje melk op het vuur en smelt er je paaseitjes in voor een lekkere chocolademelk. Wil je je chocolademelk naar een hoger niveau tillen? Voeg er dan een snufje kaneel aan toe voor dat tikkeltje extra!

Chocoladefondue
Een feestelijk tussendoortje? Smelt je chocolade in een mooi potje en houd marshmellows, koekjes en fruit in de aanslag om te soppen. Onze fruitfavorieten? Aardbeien en stukjes banaan smaken overheerlijk als je ze met een laagje chocolade omhult.

Chocoladepudding
Als je eens wat anders wil dan gewone vanillepudding dan kan je gaan voor chocoladepudding. Gewoon je chocolade in de melk laten smelten, puddingpoeder toevoegen en laten indikken. Let wel op, omdat in de chocolade al heel wat suiker zit hoef je niet nog eens apart suiker te gaan toevoegen.

Brownie
Een lekker stukje smeuiige brownie smaakt heerlijk als vieruurtje. Een makkelijk recept voor zo’n brownie vind je hier.

Chocoladesaus
Verse chocoladesaus om te serveren bij een pannenkoek of een bolletje vanille-ijs? Smaakt altijd veel beter, toch!? Gewoon je chocolade laten smelten en een klein beetje room toevoegen.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek