Pittige paprikasoep

Ingrediënten (voor 4 personen)

Aan de slag

  • Spoel de paprika’s en snijd ze in blokjes, je kan de paprika’s eventueel eerst schillen
  • Snijd het rode pepertje heel fijn, verwijder eerst de zaadjes
  • Pel en snipper de ui en de knoflook en stoof deze glazig in olijfolie
  • Roer de tomatenpuree en het rode pepertje erdoor en laat vervolgens de paprika mee stoven gedurende een vijftal minuutjes
  • Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en breng aan de kook
  • Laat zo’n 20 minuten sudderen onder een deksel
  • Mix de soep en kruid af met peper en zout
  • Snijd het brood in blokjes en bak ze goudbruin in olijfolie
  • Serveer en werk af met de croutons en bieslook

TIP

Is het rode pepertje je toch wat te pittig?
Laat dit dan gerust weg uit het recept!

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek