Maak uw afspraak

Quooker, de kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je in no time een pot thee of kan limonade op tafel en ook koken en afwassen wordt makkelijker dan ooit.

Een Quooker bestaat uit een koken waterkraan op het aanrecht en eronder een goed geïsoleerd waterreservoir waarin het water op 108°C bewaard wordt. Dit reservoir is aangesloten op de waterleiding zodat er meteen vers water in kan stromen van zodra je water getapt hebt. Wil je ook koel gefilterd en bruisend water, dan wordt er een extra reservoir voorzien.

De voordelen:

  • Het water uit je Quooker heeft een lekkere smaak
  • Je bespaart energie. Het waterreservoir werkt als een thermosfles zodat je geen extra energie nodig hebt om het water opnieuw warm te stoken.
  • Je vergaart minder afval als je werkt met het reservoir voor gekoeld en bruisend water. Je hoeft immers geen plastic flessen meer te kopen.
  • Een Quooker is een veilig alternatief voor de waterkoker dankzij de kindveilige bedieningsknop, de geïsoleerde en draaibare kraan en de lichtring die oplicht als er kokend water getapt wordt. Een kraan kan bovendien niet omvallen in tegenstelling tot een waterkoker waarbij je op een onoplettend moment kan blijven haken achter het snoer.
  • Comfortabel want je zet thee in een handomdraai, hebt snel kokend water om je pasta te koken of groenten te blancheren. En heb je dorst? Dan houd je gewoon een glas onder de kraan voor een verfrissend glas (bruis)water.
  • Water- en tijdbesparend want je hoeft niet te wachten tot je water kookt en je tapt ook nooit meer dan je nodig hebt.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek