Smakelijke broodpudding met kokos en peer

Aan de slag

  • Klop de eitjes op met de suiker, het vanille-extract, de roomkaas en de gesmolten boter tot een lopend beslagje
  • Breek het stokbrood in stukjes en voeg de kokosrasp en kokosmelk toe zodat het brood even kan weken en lekker smeuïg wordt.
  • Beboter en bebloem een ovenschaal en schep er de helft van het geweekte broodmengsel in.
  • Bestrooi met ongeveer de helft van de bosbessen en giet er vervolgens de helft van het beslag over.
  • Herhaal met de andere helft van de ingrediënten zodat je twee laagjes krijgt.
  • Snijd de peer in schijfjes en duw deze rechtop in het mengsel, probeer dit gelijkmatig te doen.
  • Dek de schotel af met bakpapier en schuif deze in een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 15 min.
  • Verwijder het bakpapier en laat nog eens een halfuurtje bakken.
  • Serveren maar! Strooi wat kokosrasp (en eventueel een beetje bloemsuiker) over de broodpudding ter afwerking.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek