Maak uw afspraak

Taboulé met butternut & groene kruiden

Aan de slag

    • Snijd de butternutpompoen in kleine blokjes en bak ze in 2 eetlepels olijfolie gaar in een pan. Bestrooi met 1 koffielepel zout en roer regelmatig om tot de pompoenblokjes zacht en lichtjes gebruind zijn.
    • Kies een mooie serveerkom en laat de pompoen hierin al even afkoelen.
    • Kook de bulgur in 250 ml water gedurende 10 minuutjes en laat dan weg van het vuur nog even wellen met het deksel op de pot.
    • Ga met een vork door de bulgur om de korreltjes los te maken en kruid met een beetje zout. Laat de bulgur vervolgens afkoelen en voeg dan bij de butternut.
    • Snipper de peterselie, munt en sjalot en meng dit samen met de veenbessen door de bulgur en de butternut.
    • Pers de limoen over het geheel en druppel er ook nog 2 eetlepels olijfolie over.
    • Meng goed en serveren maar.

TIP

Liefhebbers van feta kunnen ook nog wat feta over dit gerechtje verkruimelen.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek