Vispapillot met rozemarijnaardappeltjes

Ingrediënten (voor 4 personen)
Vispapillot

Rozemarijnaardappeltjes

Vispapillot:

  • Snijd de ui, prei en courgette in fijne blokjes, stoof enkele minuten aan in wat olijfolie en haal van het vuur
  • Snijd ook de tomaten in kleine blokjes en meng ze met de andere groentjes
  • Leg elk stukje vis op een apart stuk aluminiumfolie
  • Verdeel de groentjes over de vis, kruid met peper & zout, besprenkel met olijfolie en leg er een schijfje citroen bovenop
  • Sluit de pakketjes af, leg in een ovenschaal en plaats 20 min. in de over op 190°C

Rozemarijnaardappeltjes:

  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes
  • Kook de aardappelen even (ong. 6 min.) en verdeel nadien in een ovenschaal
  • Pers de look en meng deze onder de aardappelen
  • Kruid met peper, zout en rozemarijn (je kan ook verse rozemarijn gebruiken, leg dan enkele takjes tussen de aardappeltjes)
  • Overgiet met olijfolie en meng alles nog eens goed door elkaar

TIP

Je kan de vispapillot gerust ook op de BBQ leggen voor een nog zomerser gevoel.

Maak een afspraak in
één van onze
showrooms

Ontdek ons
inspiratieboek